Najnovšie recenzie zo sekcie Mikrovlnné rúry
Táto položka bola našťastie prevzatá na pobočke, takže spokojnosť
- veľkosť
- jedna z najlepších mikrovlniek v testoch časopisu dTest
- úsporná
Nevýhody som nenašiel ani po pár mesiacoch používania.
Mama ju krátko, ale potrebovala som ju len na ohrev, tak to splňuje. Hľadala som to najlacnejšie na trhu a to bolo jedine v Lidli.
Mám biely model. Vyberala som mikrovlnku podľa rozmerov, vzhľadu aj recenzií - jednoduchú iba na ohrev jedla, bez grilu (ktorý ja nevyužijem), a menšiu do malej kuchyne. Najviac sa mi páčili zn. ETA. Táto spĺňala moje požiadavky. Rozmerovo sa mi akurát vošla na poličku, hľadala som čo najviac bielu s jednoduchým ovládaním. Je relatívne tichá. Svetlo zhasne, keď sa otvoria dvierka, takže ju môžem nechať vyvetrať. Po skončení nepípa, iba jemne cinkne. Nemá displej, čo by rušivo svietil alebo bzučal. Nápisy sú jemné, "nekričia", pre niekoho však môžu byť horšie čitateľné, ale mne to vyhovuje. Jediná výtka čierny kábel k bielej mikrovlnke, ja som ho skryla za skrinku. Zatiaľ ju mám krátko, ale som spokojná s výberom. V Planeo som ju kúpila so zľavou za dobrú cenu.
tovar zodpovedal objednávka aj výzorovo aj technicky , som spokojná
- je to vstavaný spotrebič a do kuchynskej linky sa dostane až o niekoľko mesiacov,
- pri porovnaní s inými značkami ide o dobrý pomer cena/parametre a dizajn
- Množstvo režimov - umožňuje klasické zohrievanie a rozmrazovanie, ale aj grilovanie a napríklad má aj režim pre kysnutie cesta (ešte som neskúšal, ale plánujem)
V danej cene je to dobrá kúpa, okrem vecí, na ktoré som bol zvyknutý zo staršej mikrovlnky, má aj ďalšie režimy. Pôvodne som myslel, že mi bude stačiť klasická mikrovlnka, bez dodatočných režimov, ale táto (okrem toho, že bola za cenu klasických lacnejších mikrovlniek v danom rozmere) má aj ďalšie funkcie, ktoré minimálne vyskúšam.
- Jednoduchá obsluha
- pekný dizajn
- kompaktné rozmery
- zatiaľ som nič nepostrehol
Som veľmi spokojná, doporučujem
Dobrčy dizajn
splna ocakavania
- kompaktná
- tichá
- pekné prevedenie
- Protišmykové nožičky
- Kompaktný, odporúčam každému, kto nechce zakaždým piecť vo veľkej rúre.
Potrebuje viac kliknutí, než potreboval jeho predchodca, ktorý nám bez jedinej poruchy slúžil desaťročie.
Gorenje BM251SG2BG
Pridané: 21. januára 2023
(naposledy upravené 21. januára 2023)
Zakúpený v e-spotrebice
Spokojna som .
Rovnomerný ohrev, tichšia, príjemný zvuk po ukončení varenia.
- dizajnovo krásny kúsok, má čo treba
- Pekná štýlová mikrovlnná rura
- Ľahké ovládanie
- Zápory zatiaľ žiadne
Designova mikrovlnka s jednoduchým ovládaním
- Ok.
- ponúka extra veľa možností za celkom normálnu cenu
Dizajn kvalita
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »