Najnovšie recenzie zo sekcie Mikrovlnné rúry
Všetko OK
Silvercrest SMW 700 D3
Pridané: 10. augusta 2024
(naposledy upravené 5. septembra 2024)
Zakúpený v lidl.sk
S tovarom som spokojná, zodpovedá mojim požiadavkám kvalitou aj veľkosťou a prevedením.
100 % Produkt ! Produkt Odporúčam !
Vyborna volba ponukate vyborny tovar na vašej vebovej stranke.
- Výborný všestranný pomocník.
Verím značke.
Mini objem len 17 litrov, praktická do malých kuchýň a skladná. Masívna rúčka z kovu- nemusíte sa báť odtrhnutia ako to niekedy býva v prípade plastu.
Osobne používam na ohrievanie obedov v práci.
- Dobrá cena, príjemný vzhľad
- Pekný dizajn, tichá, po zohriati upozorní pipnutim..
vyborný dizajn
- Ľahká obsluha a pekný dizajn.
- Veľká a výkonná rura s množstvom funkcií a programov.
- Multifunkcna: Mikrovlny, horúci vzduch a gril.
- Zložité ovládanie.
Mal som multifunkcnu rúru s porovnatelnymi funkciami a parametrami o 15r. staršiu a na obsluhu neporovnateľne jednoduchšiu. Napriek tomu produkt odporúčam. Cena zodpovedá kvalite a splnila očakávania. Veľkosťou a výkonom je vhodná pre každú príležitosť.
málo vetracích otvorov po pár tanieroch zohrievania je vrch vpravo dosť horúci ale ináč super
- Spokojnosť
- ok
- otočný gombík, displej, čierna farba :)
- moznosť zmeniť čas ohrievania aj počas ohrievania
- displej svieti dosť jasne - osobne mi to nevadí
- pípanie je dosť hlasité - osobne mi to nevadí
- po skončení ohrevu 3x pípne aj keď medzitým už otvorím dvierka
- trochu kĺže po kuchynskej linke
Hľadal som lacnú čiernu mikrovlnku s otočným gombíkom a displejom od známejšieho výrobcu ... a našiel som. Nepotrebujem 300 funkcií, jedlo iba ohrievam. Napriek uvedeným nevýhodám som spokojný. Jasný displej a hlasné pípanie isto vyrieši skúsenejší rádioamatér.
- Nemá tanier čo je neskutočná výhoda , ohrev jedla je excelentný a rýchli. Úprimne nečakal som takú kvalitu ,výkon a super dizajn s zaujimavimy funkciami. To je môj subjektívny pohľad
Zatiaľ žiadne problémy
- Super
Kvalita zodpovedá cene výrobku
- Dobrá cena
- Za tú cenu perfektná , super vzhľad.
- Funguje ako má
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »